Aanbod

veka

Wij bieden u de kwalitatief beste VEKAraamsystemen.

VEKA is wereldleider in de productie van raamsystemen. Alle systemen zijn uit veilig en milieuvriendelijk materiaal geproduceerd. Verder onderscheiden ze zich door de dikte van de buitenwandjes van 2,8 mm en de aanwezigheid van kasten aan de binnenkant met een breedte van meer dan 5 mm. Deze parameters zorgen dat de VEKA-raamprofielen tot de A-topklasse behoren. De profielen in VEKA - raamsystemen voldoen aan de eisen van de meest veeleisende klanten. Ze zijn ideaal voor de uitvoering van zelfs de meest geavanceerde bouwprojecten. Alle door VEKA ontworpen systemen kunnen veilig in zowel moderne als gerenoveerde gebouwen gebruikt worden.

VEKA profiel Perfectline

veka perfectline

Kenmerken:

 • Profielen met uitsluitend Calcium-Zink stabilisatoren;
 • een systeem met vijf kasten van 70 mm inbouwdiepte dat een superieure thermische isolatie en een sterke ruisonderdrukking biedt;
 • externe wandjes in A-klasse van 2,8 mm dik;
 • warmteoverdrachtscoëfficiënt van 1,1 W / m2;
 • speciale afdichting, in de kleur van het raamkozijn, die samen met de kast tegen vocht- en luchtinfiltratie beschermt en bij beschadiging kan worden vervangen;
 • de inkeping van de as van beslag van 13 mm zorgt samen met de speciale versterking van de vleugels voor een perfect evenwicht en een perfecte bescherming tegen inbraak;
 • mogelijkheid om ramen in kleur, evenals bi-color ramen te produceren met de binnenkant in een andere kleur dan de buitenkant.

VEKA Profiel effectline

veka perfectline

Economische raamprofielen in combinatie met de kwaliteit en het Perfectline profiel en een lage prijs, dankzij gebruik van afdichtingen in een enkele zwarte kleur en de mogelijkheid om ze in het wit te bestellen. Dit is een suggestie voor wie die waarde hecht aan kwaliteit maar budgettaire beperkingen heeft.

Kenmerken:

 • Profielen uitsluitend met Calcium - Zink stabilisatoren;
 • Een systeem met vijf kasten van 70 mm inbouwdiepte dat een superieure thermische isolatie en een sterke ruisonderdrukking biedt;
 • externe wandjes in A-klasse van 2,8 mm dik;
 • warmteoverdrachtscoëfficiënt van 1,1 W / m2;
 • speciale dichting van de kast beschermt tegen infiltratie van vocht en lucht.

VEKA S-line profiel

veka perfectline

S-Line is een elegante profiellijn, met karakteristieke halfronde vleugel en halfrond profiel. De voornaamste voordelen van de S-Line vensters zijn moderne design en gestroomlijnde vorm. Een bijzonder voordeel zijn de gladde oppervlaktes die het schoonmaken makkelijker maken en geen bijkomend onderhoud vereisen. Dit profiel is perfect voor elk soort vrijstaande familiehuizen.

VEKA Swingline profiel

veka perfectline

Swingline is een platte profiel, met karakteristieke halfronde vleugel en glasomlijsting. Door het vijf-kamer-profiel worden optimale gebruikseigenschappen, grote thermische isolatie, bescherming tegen lawaai en stabiliteit van de vensters gewaarborgd. In tegenstelling tot andere profielen die op de markt verkoopt worden, worden hier de zijkanten met dezelfde kleur geverfd zoals fineer.

VEKA Alphaline Plus Profiel

veka perfectline

Alphaline Plus is een uitstekende 6-kamer-profiel, 90 mm, A-klasse, met uitstekende thermische isolatie parameters. Door het invullen van de grootste kamer met een thermische pad worden de verwarmingskosten verlaagd. Dankzij een drie-glazen-pakket met een warmtedoorgangscoëfficiënt = 0,7 is dit soort vensters ideaal voor een energiesparend huis.

Aluplast vernieuwingsprofiel

veka perfectline

Dit systeem van vernieuwingskozijnen wordt gebruikt bij de montage van vensters zonder demontage van oude kozijnen. De karakteristieke eigenschap van dit soort vensters is dat er speciale vernieuwingskozijnen gebruikt worden met een zo genoemd afdekprofiel dat de houten kozijn van binnen omlijst; van buiten kunnen speciale ombouwende profielen gebruikt worden.

De afdekprofielen in raamkozijnen hebben verschillende breedten maar het is mogelijk hen door middel van knippen te verkorten indien het nodig is. Zo is de demontage van oude kozijnen van hout of andere materialen niet noodzakelijk. De vernieuwingskozijnen zijn daarbij nog smaller zodat er de glazen oppervlakte na de vernieuwing niet verkleind wordt. Bij dergelijke montage wordt het risico uitgesloten dat de gevel beschadigd wordt, de montage van nieuwe vensters duurt korter en de afwerking is simpel (reparatie of schilderen is niet nodig).

 • Witraż
 • Aluprof
 • Starlite
 • Veka
 • Pilkington

Contact Us

EKO-PLAST SPRL
Av. des Casernes 14
1040
Etterbeek
tel./fax: 02 307 56 97
gsm: 0474 43 54 49

Routebeschrijving

Kijk even hoe bij ons aan te komen.

Zie kaart

Maak een afspraak

Gebruik het formulier om een afspraak met ons te regelen.

Vul het formulier in