Over Ons

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van ramen en deuren. Ons aanbod onderscheidt zich door een combinatie van kwaliteitsvolle producten, van leidinggevende wereldmerken en de professionele montage ervan.

De oprichter van het bedrijf heeft gedurende tientallen jaren kennis genomen van het aanbod van verschillende bedrijven in de ramen en deurenbranche en heeft alleen gekozen voor producten die zelfs aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten voldoen. In ons aanbod vindt men daardoor producten van bedrijven zoals: Veka, Whinkhause, Pilkington, Aluprof, Heroal en Flandria. Bovendien beschikken alle producten in ons aanbod over de nodige goedkeuringen en voldoen ze aan alle vereiste normen. Ons uiteindelijke doel is tevreden klanten. Daarom werken we alleen samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten uit Polen waar de arbeids- en productiekosten relatief laag zijn. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten hoogwaardige producten aanbieden die in vergelijking met onze concurrenten uit België en Duitsland goedkoper zijn.

Elke dag besteden wij veel tijd en aandacht aan onze klanten om zelfs aan hun meest ongewone eisen te kunnen voldoen. We gaan opmeten, geven technisch advies en maken gratis offertes, en bij een verdere samenwerking bieden we gespecialiseerd transport, montage en service.

Wij raden u ten zeerste aan om van onze diensten gebruik te maken en hopen dat al onze potentiële klanten de juiste investeringsbeslissingen nemen. We willen ook onze huidige kopers bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons gesteld hebben en hopen op een fijne samenwerking in de toekomst.

FREE TRANSPORT (Brussel).

  • Witraż
  • Aluprof
  • Starlite
  • Veka
  • Pilkington

Contact Us

EKO-PLAST SPRL
Av. des Casernes 14
1040
Etterbeek
tel./fax: 02 307 56 97
gsm: 0474 43 54 49

Routebeschrijving

Kijk even hoe bij ons aan te komen.

Zie kaart

Maak een afspraak

Gebruik het formulier om een afspraak met ons te regelen.

Vul het formulier in